Ez egy nyúlszőrből készült óriásplakát

Az új-zélandi Hell Pizza pizzéria készíttetett egy óriásplakátot a húsvét közeledtére.

Az óriásplakátot nem mással borították be, mint megnyúzott nyulak szőrével a reklámipar nyilván sok megosztó dolgot produkál, de még a reklám fősora is így szól: “Hell Pizza. Igazi nyúlból, mint ez az óriásplakát.”

Új-Zélandon a nyulak túlszaporodtak, ez pedig már jelentősen veszélyezteti az ökoszisztémát is, mivel jelentős károkat okoznak mind a mezőgazdaságnak, mind pedig a többi növényevő állatnak, amelyek elől mindent elesznek. Éppen ezért Új-Zélandon nyulat ölni nem szentségtörés. Ahogy a cég a Facebookon írja: “Amellett, hogy kiváló húsa van és elég cuki állat, a nyulak sajnos igazi pestist jelentenek Új-Zéland környezetére nézve, különösen a Déli Szigeten.
A cég egy profi állatbőrfeldolgozó vállalattól szerezték be a nyúlszőrőket, akik pedig olyan állatbőröket használnak, amelyek a húsfeldolgozás során feleslegessé váltak, ám továbbértékesítik őket ruhakészítőknek, egyéb feldolgozóknak.
A pizzán egyébként füstölt nyúlhús, pirított fenyőmag, cékla, krémsajt, rozmaring, horopitolevél és friss tavaszi hagyma van.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s